Registratie PBA Fotografie Werktraject

Vul onderstaand formulier in om u te registreren voor de opleiding Fotografie (werktraject)

Inleiding

Beste kandidaat-student, Aanmelden voor groep binnen de professionele Bacheloropleiding Audiovisuele Technieken: Fotografie (Traject voor werkstudenten) doe je door het formulier op volgende tabbladen volledig in te vullen en door te sturen. Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Dit formulier dient enkel om je aan te melden en de beschikbaarheid van de door jou gewenste groep (en lesdagen) te controleren.

De link naar het definitieve inschrijvingsformulier bij LUCA School of Arts volgt nadien.

Het is van uiterst belang om steeds geldige en correcte informatie (vb.: e-mailadres) in te vullen teneinde alle communicatie betreffende jouw aanmelding correct te ontvangen.

Vergeet zeker niet om vóór het indienen van jouw aanvraag de toelatingsvoorwaarden goed te lezen.

Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be.
Voor alle andere vragen mail je naar inschrijvingen@luca-arts.be.

Persoonlijke gegevens
Planningsopties Praktijklessen

Voor de planning van de praktijklessen in het eerste bachelor-jaar kan je kiezen tussen 4 mogelijke opties. Hieronder kan je per optie een link vinden naar een webpagina met gedetailleerde informatie:

Bevestigen
Wanneer je je registratie doorstuurt, krijg je een automatische bevestiging van je aanmelding op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze mail laat soms even op zich wachten, dus even geduld. Kijk ook eens in jouw spam-mail.

Als je deze e-mail niet ontvangt en hij ook niet in je spam-box terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool via kris.cardinaels@luca-arts.be.Deelnemers aan de stageweek voor Instrument/Zang betalen 200 euro inschrijvingsgeld. Via deze link kan je deze online betaling uitvoeren. Gelieve dit te doen voor 13/02/2023. Opgelet: andere afstudeerrichtingen voor de opleiding Muziek zijn gratis.

Deelnemers aan proefdag Drama betalen 25 euro inschrijvingsgeld. Via deze link kan je deze online betaling uitvoeren. Gelieve dit te doen voor 13/02/2023.Je gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van je registratie en het opmaken van attesten voor je inschrijving.

Door je registratie in te dienen, verklaar je je akkoord met het Onderwijs- en Examenreglement.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Stuur registratie door' hieronder te klikken!