Registratie PBA Fotografie Werktraject

Vul onderstaand formulier in om u te registreren voor de opleiding Fotografie (werktraject)

Inleiding

Beste kandidaat-student,

Aanmelden voor het werktraject (afstandsonderwijs) van de professionele Bacheloropleiding FOTOGRAFIE (LUCA School of Arts - Campus NARAFI) doe je door het formulier op volgende tabbladen volledig in te vullen en door te sturen. Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Het is van uiterst belang om steeds geldige en correcte informatie (vb.: e-mailadres) in te vullen teneinde alle communicatie betreffende jouw aanmelding correct te ontvangen.

Vergeet zeker niet om vóór het indienen van jouw aanvraag de toelatingsvoorwaarden goed te lezen.

Voor een opleiding aan Campus NARAFI wordt een registratie pas als definitief beschouwd na betaling van het voorschot. Dit voorschot komt overeen met de te betalen extra studiekosten. Voor de opleiding FOTOGRAFIE bedraagt het voorschot €225,00. Wij verzoeken u dit bedrag te storten op het volgend rekeningnummer:
BE31 4252 0317 2155 (BIC: KREDBEBB) van LUCA - Campus NARAFI
Met vermelding van "2021-2022 Foto Werktraject + naam + voornaam"

Op de laatste pagina van dit registratieformulier wordt gevraagd om een betalingsbewijs hiervan op te laden als bijlage. Indien wij uw betaling van het voorschot niet ontvangen hebben op het ogenblik dat het maximum aantal toegelaten studenten per opleiding is bereikt, komt u op de wachtlijst terecht. U wordt bij het vrijkomen van een plaats via e-mail op de hoogte gebracht.
(Ter info: Een eventuele annulering van deze registratie heeft steeds een inhouding van 20% van het voorschot tot gevolg (administratieve kost).)


Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be.
Voor alle andere vragen mail je naar inschrijvingen@luca-arts.be.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Planningsopties Praktijklessen

Voor de planning van de praktijklessen in het eerste bachelor-jaar kan je kiezen tussen 4 mogelijke opties. Hieronder kan je per optie een link vinden naar een webpagina met gedetailleerde informatie:

Bijlagen

Voeg een duidelijke pasfoto van jezelf toe

Voor een opleiding aan Campus NARAFI wordt een registratie pas als definitief beschouwd na betaling van het voorschot. Dit voorschot komt overeen met de te betalen extra studiekosten. Voor de opleiding FOTOGRAFIE Werktraject bedraagt het voorschot €225,00. Wij verzoeken u dit bedrag te storten op het volgend rekeningnummer:
BE31 4252 0317 2155 (BIC: KREDBEBB) van LUCA - Campus NARAFI
Met vermelding van "2021-2022 Foto + naam + voornaam"

Het is niet mogelijk om een registratie af te ronden en door te sturen zonder het opladen van het betalingsbewijs van deze transactie. Het betalingsbewijs garandeert jouw registratie en plaats binnen de opleiding.
(Ter info: Een eventuele annulering van deze registratie heeft steeds een inhouding van 20% van het voorschot tot gevolg (administratieve kost).)

Voeg eventuele extra bijlagen toe. Indien je meer dan één bijlage wil toevoegen, upload dan een zip-bestand met alle bijlagen samen.

Bevestigen
Wanneer je je registratie doorstuurt, krijg je een automatische bevestiging van je aanmelding op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze mail laat soms even op zich wachten, dus even geduld. Kijk ook eens in jouw spam-mail.

Als je deze e-mail niet ontvangt en hij ook niet in je spam-box terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool via kris.cardinaels@luca-arts.be.

Je gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van je registratie en het opmaken van attesten voor je inschrijving.

Door je registratie in te dienen, verklaar je je akkoord met het Onderwijs- en Examenreglement.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Stuur registratie door' hieronder te klikken!