Aanmelden Design for Impact

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor Design for Impact

Inleiding

Beste kandidaat impact designer,

Aanmelden voor het assessment van de professionele masterclass Design for Impact doe je door het formulier op volgende tabbladen volledig in te vullen en door te sturen. Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Het credittraject wordt aangeboden op de campus op het Alexianenplein in Gent (en bij uitbreiding op locatie). Het is als onderdeel binnen het kader van levenslang leren van de opleiding Beeldende Vormgeving / Visual Design toegankelijk voor zowel alumni en professionelen met een kunst of design gerelateerde vooropleiding en afgestudeerden van andere complementaire opleidingen.

Het is van belang om steeds geldige en correcte informatie (vb.: e-mailadres) in te vullen teneinde alle communicatie betreffende jouw aanmelding correct te ontvangen.

Vergeet zeker niet om vóór het indienen van jouw aanvraag de toelatingsvoorwaarden goed te lezen.

Het aantal deelnemers is min. 10. Indien het minimum aantal niet gehaald wordt, word je daarvan op de hoogte gebracht voor aanvang.

Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be. Voor alle andere vragen mail je naar inschrijvingen@luca-arts.be.

Alles over Design for Impact op https://www.luca-arts.be/nl/design-impact en https://www.visual-design.be/design-for-impact

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Opleiding
Jouw traject

Minimaal volg je de professionele masterclass voor 18 studiepunten; dit houdt de basismodule van Design for Impact in en 2 impact projecten. Vervolgens kan je de masterclass aanvullen met andere projecten, een stage of een internationale impact field trip.

Pakket

Basispakket
Stage
Field trip
Project III
Project IV
Project V
Combinatie

Design for Impact is perfect te combineren met o.a. de avondopleiding Traject3D (https://www.luca-arts.be/nl/traject3d). Inschrijven op deze modules gaat via een andere inschrijftool (link). Wij polsen alvast wat jouw intenties zijn. Meer informatie over combinatiemogelijkheden vind je in de presentatie over de trajecten: presentatie over de trajecten

Bijlagen

Voeg een duidelijke pasfoto van jezelf toe

Bevestigen
Wanneer je je registratie doorstuurt, krijg je een automatische bevestiging van je aanmelding op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze mail laat soms even op zich wachten, dus even geduld. Kijk ook eens in jouw spam-mail.

Als je deze e-mail niet ontvangt en hij ook niet in je spam-box terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool via kris.cardinaels@luca-arts.be.

Je gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van je registratie en het opmaken van attesten voor je inschrijving.

Door je registratie in te dienen, verklaar je je akkoord met het Onderwijs- en Examenreglement.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Stuur registratie door' hieronder te klikken!