Aanmelden Brand & Packaging (AJ 2022-2023)

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor Brand & Packaging

Inleiding

Beste kandidaat-student,

Aanmelden voor Brand & Packaging (AJ 2022-2023) doe je door het formulier op volgende tabbladen volledig in te vullen en door te sturen. Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Het is van uiterst belang om steeds geldige en correcte informatie (vb.: e-mailadres) in te vullen teneinde alle communicatie betreffende jouw aanmelding correct te ontvangen.

Vergeet zeker niet om vóór het indienen van jouw aanvraag de toelatingsvoorwaarden goed te lezen.

Brand & Packaging wordt aangeboden op de campus Sint-Lucas in Gent. Het is als onderdeel binnen het kader van levenslang leren van de opleiding Visual Design toegankelijk voor zowel alumni en professionelen met een kunst of design gerelateerde vooropleiding en afgestudeerden van andere complementaire opleidingen.

Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be. Voor alle andere vragen mail je naar inschrijvingen@luca-arts.be.

Alles over Studio Brand&Packaging op https://www.luca-arts.be/nl/studio-brand-packaging

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Opleiding
Studio met Stage?

Wil je jouw kennis meteen implementeren in het domein zelf, dan raden wij aan om aansluitend aan Studio Brand&Packaging (26 studiepunten) een stage te volgen (12 studiepunten). Indien je beide combineert ontvang je een getuigschrift.

Combinatie

Studio Brand&Packaging is perfect te combineren met andere trajecten die aangeboden worden in de opleiding. De relatie met Traject3D is niet ver te zoeken en ook een combinatie met opleidingsonderdelen zoals 'Cross Media' en 'Geschiedenis van de typografie' werpt duidelijk zijn vruchten af. Wij polsen alvast wat jouw intenties zijn.

Meer informatie over combinatiemogelijkheden vind je in de presentatie over de trajecten

Informatie

Op welke manier werd je geïnformeerd over dit traject (meerdere opties mogelijk)?

Bijlagen

Voeg een duidelijke pasfoto van jezelf toe

Voeg eventuele extra bijlagen toe in een zip-bestand.

Bevestigen
Wanneer je je registratie doorstuurt, krijg je een automatische bevestiging van je aanmelding op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze mail laat soms even op zich wachten, dus even geduld. Kijk ook eens in jouw spam-mail.

Als je deze e-mail niet ontvangt en hij ook niet in je spam-box terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool via kris.cardinaels@luca-arts.be.

Je gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van je registratie en het opmaken van attesten voor je inschrijving.

Door je registratie in te dienen, verklaar je je akkoord met het Onderwijs- en Examenreglement.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Stuur registratie door' hieronder te klikken!