Registratie Artistieke Toelatingsproef

Vul onderstaand formulier in om u te registreren voor de artistieke toelatingsproef

Inleiding

Beste kandidaat-student,

Registreren voor een Artistieke Toelatingsproef aan LUCA School of Arts doe je door het formulier op volgende tabbladen volledig in te vullen en door te sturen. Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Initieel kan je slechts voor één toelatingsproef registreren. Eventuele bijkomende inschrijvingen zijn mogelijk via de wijzigingslink in de bevestigingsmail van je eerste registratie.

Het is van uiterst belang om steeds geldige en correcte informatie (vb.: e-mailadres) in te vullen teneinde alle communicatie betreffende de toelatingsproef correct te ontvangen.

Vergeet zeker niet om vóór het indienen van jouw aanvraag de toelatingsvoorwaarden goed te lezen.

Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be.
Voor alle andere vragen mail je naar inschrijvingen@luca-arts.be.

Persoonlijke informatie
Contactgegevens
Richting en datum

Secundair onderwijs

Vul hieronder de gegevens in over je opleiding secundair onderwijs (of voortgezet onderwijs voor kandidaten uit Nederland).

Let op: zonder een diploma secundair onderwijs zal je niet kunnen inschrijven voor een opleiding aan LUCA School of Arts, tenzij via een toelatingsonderzoek 21+. Wanneer je je inschrijving doorstuurt, zal je hier meer informatie over ontvangen via mail.
Let op: omdat je voor je diploma secundair onderwijs 'Ander' opgeeft, moet je je ook aanmelden bij Admissions van LUCA School of Arts om te laten controleren of je diploma voldoet om te starten aan de gekozen opleiding(en). Wanneer je je inschrijving doorstuurt, krijg je verder informatie om je aanmelding bij Admissions uit te voeren.
Let op: met een diploma MBO4 zal je je niet kunnen inschrijven voor een academische opleiding aan LUCA School of Arts, tenzij via een toelatingsonderzoek 21+. Een diploma MBO4 is enkel voldoende om te starten in de professionele bacheloropleiding Beeldende vormgeving te Gent of in één van de andere professionele bacheloropleidingen die je vindt op https://www.luca-arts.be/opleidingen#all/32/all/all/all.
Hoger en Artistiek onderwijs

Volgde je reeds hoger onderwijs? Vermeld dan hier de naam van de opleiding/afstudeerrichting/optie, van de instelling, de hoogst behaalde graad en wanneer je deze graad behaalde.

Volgde je reeds deeltijds kunstonderwijs of ander artistiek onderwijs? Vermeld dan hier de naam van de opleiding/afstudeerrichting/optie, van de instelling, de hoogst behaalde graad en wanneer je deze graad behaalde.
gevolgde opleiding(en) DKO of ander artistiek onderwijs, vermeld voor elke opleiding, de naam van de opleiding, de richting, de instelling, de hoogst behaalde graad, maand/jaar van dit resultaat.
Bijlagen

Bestandsgrootte maximum 10MB

Voeg een duidelijke pasfoto van jezelf toe

Voeg eventuele extra bijlagen toe. Indien je meer dan één bijlage wil toevoegen, upload dan een zip-bestand met alle bijlagen samen.

Zo kan je hier bijvoorbeeld, indien jij in het secundair onderwijs gebruik maakte van faciliteiten naar aanleiding van een functiebeperking, hier een document als bewijs daarvan opladen. Uiteraard enkel wanneer je van redelijke aanpassingen voor de toelatingsproef gebruik wil maken. Voor de toelatingsproef zijn een aantal faciliteiten voorzien: 1/3de meer tijd bij het afleggen van de proef en/of mogelijkheid tot een mondelinge toelichting. Het document moet een officieel document zijn waaruit blijkt dat jij in het secundair onderwijs faciliteiten hebt genoten (rapport CLB, een attest van een specialist (niet van een huisarts), ...). Let op: als je geslaagd bent voor de toelatingsproef en je schrijft je in bij LUCA School of Arts, neem je contact op met de zorgcoach van jouw campus om onderwijs- en examenfaciliteiten te bespreken en de volledige procedure te doorlopen.

Bevestigen
Wanneer je je registratie doorstuurt, krijg je een automatische bevestiging van je inschrijving op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze mail laat soms even op zich wachten, dus even geduld. Kijk ook eens in jouw spam-mail.

Als je deze e-mail niet ontvangt en hij ook niet in je spam-box terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool via kris.cardinaels@luca-arts.be.

Je gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van je registratie en het opmaken van attesten voor je inschrijving.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Stuur registratie door' hieronder te klikken!