Inleiding

Beste kandidaat-student,

Hartelijk dank voor jouw interesse in onze bacheloropleidingen! Registreren voor een Artistieke Toelatingsproef bij LUCA School of Arts doe je door het formulier op volgende tabbladen volledig in te vullen en door te sturen. Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Initieel kan je slechts voor één toelatingsproef registreren. Bijkomende registraties voor andere toelatingsproeven zijn mogelijk via 'Mijn LUCA-registratie'-link in de bevestigingsmail van jouw registratie.

Het is van uiterst belang om steeds geldige en correcte informatie (vb.: e-mailadres) in te vullen teneinde alle communicatie betreffende de toelatingsproef correct te ontvangen.

Vergeet zeker niet om vóór het indienen van jouw aanvraag de toelatingsvoorwaarden goed te lezen.

Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be.
Voor alle andere vragen: inschrijvingen@luca-arts.be.

Persoonlijke informatie
Contactgegevens
Richting en datum

Secundair onderwijs

Vul hieronder de gegevens in over je opleiding secundair onderwijs (of voortgezet onderwijs voor kandidaten uit Nederland).

Let op: zonder een diploma secundair onderwijs zal je niet kunnen inschrijven voor een opleiding aan LUCA School of Arts, tenzij via een toelatingsonderzoek 21+. Wanneer je je inschrijving doorstuurt, zal je hier meer informatie over ontvangen via mail.
Let op: omdat je voor je diploma secundair onderwijs 'Ander' opgeeft, moet je je ook aanmelden bij Admissions van LUCA School of Arts om te laten controleren of je diploma voldoet om te starten aan de gekozen opleiding(en). Wanneer je je inschrijving doorstuurt, krijg je verder informatie om je aanmelding bij Admissions uit te voeren.
Let op: met een diploma MBO4 zal je je niet kunnen inschrijven voor een academische opleiding aan LUCA School of Arts, tenzij via een toelatingsonderzoek 21+. Een diploma MBO4 is enkel voldoende om te starten in de professionele bacheloropleiding Beeldende vormgeving te Gent of in één van de andere professionele bacheloropleidingen die je vindt op https://www.luca-arts.be/opleidingen#all/32/all/all/all.
Hoger en Artistiek onderwijs

Om een voltijds diplomacontract te kunnen starten heb je 60 studiepunten leerkrediet nodig (meer info). Heb je minder dan 60 studiepunten leerkrediet? Dan bekijken onze trajectbegeleiders na de toelatingsproef of het master assessment met jou welke stappen je dient te volgen om toch 60 sp op te kunnen nemen of hoe je programma van minder dan 60 sp er zou kunnen uitzien.
Start je voor het eerst aan een hogeschool of universiteit? Dan heb je 140 studiepunten ter beschikking. Vul dit in. Deze vraag is enkel relevant als je al eerder in Vlaanderen studeerde. Volgde je al eerder een studie binnen het hoger onderwijs? Ga naar mijn burgerprofiel en bekijk hoeveel leerkrediet je nog hebt. Meer info.


Volgde je reeds hoger onderwijs? Vermeld dan hier de naam van de opleiding/afstudeerrichting/optie, van de instelling, de hoogst behaalde graad en wanneer je deze graad behaalde.

Volgde je reeds deeltijds kunstonderwijs of ander artistiek onderwijs? Vermeld dan hier de naam van de opleiding/afstudeerrichting/optie, van de instelling, de hoogst behaalde graad en wanneer je deze graad behaalde.
Bijlagen

Bestandsgrootte maximum 10MB
Mogelijke bestandsextenties: gif, jpg, png, pdf

Voeg een duidelijke pasfoto van jezelf toe

Indien je in het secundair onderwijs gebruik maakte van faciliteiten naar aanleiding van een functiebeperking en je hier tijdens de proef ook wenst gebruik van te maken, laad dan hier een document als bewijs daarvan op. Uiteraard enkel wanneer je van deze aanpassingen voor de toelatingsproef wenst gebruikt te maken. Voor toelatingsproeven die fysiek op de campus plaatsvinden zijn een aantal faciliteiten voorzien: 1/3 meer tijd bij het afleggen van de proef en/of mogelijkheid tot een mondelinge toelichting. Het document moet een officieel document zijn waaruit blijkt dat jij in het secundair onderwijs faciliteiten hebt genoten (rapport CLB, een attest van een specialist (niet van een huisarts), ...). Let op: als je geslaagd bent voor de toelatingsproef en je schrijft je in bij LUCA School of Arts, neem dan contact op met de zorgcoach van jouw campus om onderwijs- en examenfaciliteiten te bespreken en de volledige procedure te doorlopen.

Voeg eventueel extra bijlagen toe. Indien je meer dan één bijlage wil toevoegen, upload dan een zip-bestand met alle bijlagen samengevoegd.

Bevestigen
Na het doorsturen van de registratie zal je een automatische bevestigingsmail ontvangen op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze e-mail laat soms even op zich wachten. Vergeet zeker niet om ook eens in jouw spam-mailbox te kijken!

Indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen (ook niet in jouw spam-mailbox), gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be.

Jouw gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van deze registratie en het opmaken van de nodige attesten teneinde definitief te kunnen inschrijven bij LUCA School of Arts.

Door het indienen van deze registratie verklaar je jezelf akkoord met het Onderwijs- en Examenreglement van LUCA School of Arts.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Stuur registratie door' hieronder te klikken!