Aanmelden Traject 3D (AJ 2022-2023)

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor Traject 3D

Inleiding

Beste kandidaat-student,

Aanmelden voor modules Traject3D (AJ 2022-2023) doe je door het formulier op volgende tabbladen volledig in te vullen en door te sturen. Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Het is van uiterst belang om steeds geldige en correcte informatie (vb.: e-mailadres) in te vullen teneinde alle communicatie betreffende jouw aanmelding correct te ontvangen.

Vergeet zeker niet om vóór het indienen van jouw aanvraag de toelatingsvoorwaarden goed te lezen.

De modules worden aangeboden op dinsdag, woensdag of donderdag van 18.30u tot 21.30u/sessie. Ze zijn als onderdeel binnen het kader van levenslang leren van de opleiding Visual Design in Gent toegankelijk voor zowel studenten, alumni en professionelen. Je kan zonder vereiste voorkennis de fundamentele vaardigheden aanleren om 3D-animaties, digital prototyping, interactieve, real-time ervaringen te ontwerpen en te ontwikkelen. Indien je reeds ervaring hebt, kan je je ook inschrijven voor advanced modules (check of online test van toepassing is).

Module 'Project3D' wordt aangeboden op woensdag van 9u tot 18u.

Indien het aantal deelnemers voor een module te beperkt is, kan LUCA School of Arts beslissen om de module niet aan te bieden. Ingeschreven deelnemers worden daarvan op de hoogte gebracht.

Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be. Voor alle andere vragen mail je naar inschrijvingen@luca-arts.be.

Alles over Traject3D, de specifieke modules, de testen en voorbeeldtrajecten kan je bekijken op op https://www.luca-arts.be/nl/traject-3d

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Opleiding
Modules

Voor sommige modules is er voorkennis nodig. Kijk na of je aan de voorwaarden voldoet. Er zijn online testen beschikbaar op https://www.luca-arts.be/nl/traject3d#hoe_ziet_de_opleiding_eruit. De modules worden aangeboden op dinsdag, woensdag of donderdag van 18.30u tot 21.30u. Je kan 1 module per dag volgen en modules opnemen in semester 1 en/of semester 2.
Module 'Project3D' wordt aangeboden op woensdag van 9u tot 18u.

Semester 1

Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Semester 2

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Modules (02 en 03) of (12 en 03) kunnen samen gekozen worden.

Combinatie

Na afstuderen is Traject3D perfect te combineren met andere trajecten die aangeboden worden in de opleiding. De skills die aangeleerd worden, zijn direct implementeerbaar in combinatie met de praktijkgerichte vakken. De relatie met Studio Brand&Packaging is niet ver te zoeken en ook een combinatie met Studio Digitale werpt duidelijk zijn vruchten af. Let wel op. De toelatingsvoorwaarden kunnen verschillend zijn afhankelijk van gekozen traject. Registreren op deze modules gaat via een andere inschrijftool. Wij polsen alvast wat jouw intenties zijn.

Meer informatie over combinatiemogelijkheden vind je in de presentatie over de trajecten

Informatie

Op welke manier werd je geïnformeerd over dit traject (meerdere opties mogelijk)?

Bijlagen

Voeg een duidelijke pasfoto van jezelf toe

Bevestigen
Wanneer je je registratie doorstuurt, krijg je een automatische bevestiging van je aanmelding op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze mail laat soms even op zich wachten, dus even geduld. Kijk ook eens in jouw spam-mail.

Als je deze e-mail niet ontvangt en hij ook niet in je spam-box terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool via kris.cardinaels@luca-arts.be.

Je gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van je registratie en het opmaken van attesten voor je inschrijving.

Door je registratie in te dienen, verklaar je je akkoord met het Onderwijs- en Examenreglement.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Stuur registratie door' hieronder te klikken!