Aanmelden Design for Impact (AJ 2021-2022)

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor Design for Impact

Inleiding

Beste kandidaat impact designer,

Aanmelden voor het assessment van de professionele masterclass Design for Impact (AJ 2021-2022) doe je door het formulier op volgende tabbladen volledig in te vullen en door te sturen. Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Design for Impact wordt aangeboden op de campus op het Alexianenplein in Gent (en bij uitbreiding op locatie). Het is als onderdeel binnen het kader van levenslang leren van de opleiding Visual Design toegankelijk voor zowel alumni en professionelen en afgestudeerden met een bachelor of master diploma.

Het is van belang om steeds geldige en correcte informatie (vb.: e-mailadres) in te vullen teneinde alle communicatie betreffende jouw aanmelding correct te ontvangen.

Vergeet zeker niet om vóór het indienen van jouw aanvraag de toelatingsvoorwaarden goed te lezen.

Indien het aantal deelnemers voor een module te beperkt is, kan LUCA School of Arts beslissen om de module niet aan te bieden. Ingeschreven deelnemers worden daarvan op de hoogte gebracht.

Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be. Voor alle andere vragen mail je naar inschrijvingen@luca-arts.be.

Alles over Design for Impact op https://www.luca-arts.be/nl/design-impact en https://www.visual-design.be/design-for-impact

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Opleiding
Jouw traject

Voor het getuigschrift Design for Impact neem je 30 studiepunten op. Daarin zit het basispakket van 18stptn + aanvullende modules (andere projecten, een stage of een internationale impact field trip) naar keuze.

Pakket

Inschrijving
Basispakket
Stage
Field trip
Project III
Project IV
Project V
Combinatie

Design for Impact is perfect te combineren met o.a. de avondopleiding Traject3D (https://www.luca-arts.be/nl/traject3d). Registreren op deze modules gaat via een andere inschrijftool (hier). Wij polsen alvast wat jouw intenties zijn. Meer informatie over combinatiemogelijkheden vind je in de presentatie over de trajecten: presentatie over de trajecten

Informatie

Op welke manier werd je geïnformeerd over dit traject (meerdere opties mogelijk)?

Bijlagen

Voeg een duidelijke pasfoto van jezelf toe

Bevestigen
Wanneer je je registratie doorstuurt, krijg je een automatische bevestiging van je aanmelding op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze mail laat soms even op zich wachten, dus even geduld. Kijk ook eens in jouw spam-mail.

Als je deze e-mail niet ontvangt en hij ook niet in je spam-box terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool via kris.cardinaels@luca-arts.be.

Je gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van je registratie en het opmaken van attesten voor je inschrijving.

Door je registratie in te dienen, verklaar je je akkoord met het Onderwijs- en Examenreglement.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Stuur registratie door' hieronder te klikken!