Registratie Admissions

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden als kandidaat voor een opleiding aan LUCA School of Arts voor het academiejaar 2021-2022

Inleiding

Beste kandidaat-student,

Hartelijk dank voor jouw interesse in onze opleidingen. Vergeet niet om vóór het indienen van jouw aanvraag de toelatingsvoorwaarden te lezen.

Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: kris.cardinaels@luca-arts.be.

Inschrijven voor het academiejaar 2021-2022 kan vanaf 17 december.

Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Opleiding

Selecteer de opleiding waarvoor je je wil aanmelden en vervolgens de afstudeerrichting.

Persoonlijke informatie
Vooropleiding/Verblijf/Taal
Ben je in het bezit van een Vlaams diploma Secundair Onderwijs of een Nederlands equivalent, of beoog je dit te halen in het huidige academiejaar? Ben je in het bezit van een Vlaams bachelordiploma of een Nederlands equivalent, of beoog je dit te halen in het huidige academiejaar? Ben je in het bezit van een Vlaams, Nederlands of Engels bachelordiploma, of beoog je dit te halen in het huidige academiejaar?
Beheers je de Nederlandse taal?
Niveau van taalbeheersing Nederlands?
Welk niveau volgens het referentiekader Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) behaal je voor Nederlands?
Beheers je de Engelse taal?
Welk certificaat?
Niveau van taalbeheersing ENGELS?
Welk niveau volgens het referentiekader Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) behaal je voor Nederlands?
of
Verblijf je in België?
Als je in België verblijft, dan ben je
Waar in België studeer je
Politiek vluchteling?
Kandidaat politiek vluchteling?
Contactgegevens
Bijlagen

Voeg de onderstaande documenten toe aan je inschrijving. Een bijlage is maximaal 10MB groot en heeft een van de volgende extensies: png, gif, jpg, pdf

Indien dit diploma nog niet in jouw bezit is, kan je best een inschrijvingsbewijs opladen of een document dat aangeeft wanneer je dit diploma zal bekomen.

Indien je nog geen eindresultaat hebt, gelieve dan de transcript te bezorgen van jouw laatste examenperiode.

Laad een scan of foto op van uw legitimatiebewijs

Het bewijs van uw Engelse of Nederlandse taalvaardigheid (niveau eisen en erkende certificaten op de website van Luca-arts.be onder het hoofdstuk 'Taalvoorwaarden'). Kandidaten die nog geen bewijs van een taalexamen, zoals TOEFL, IELTS bezitten als gevolg van wachtlijsten mogen deze nog toesturen na de deadline naar email-adres admissions@luca-arts.be

Voeg eventuele extra bijlagen toe. Indien je meer dan één bijlage wil toevoegen, upload dan een zip-bestand met alle bijlagen samen.

Bevestigen

Wanneer je je registratie doorstuurt, krijg je een automatische bevestiging van je inschrijving op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze mail laat soms even op zich wachten, dus even geduld. Kijk ook eens in jouw spam-mail.

Als je deze e-mail niet ontvangt en hij ook niet in je spam-box terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool via kris.cardinaels@luca-arts.be.

Je gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van je registratie en het opmaken van attesten voor je inschrijving.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Registratie doorsturen' hieronder te klikken!